NIMI PAPERISSA! TÄSTÄ SE LÄHTEE

 Nimi on paperissa - eli ehdokasasettelulomakkeessa. 

Käytännössä tämä tarkoittaa siis, että olen virallisesti asettunut ehdolle Aluevaaleihin 2022.



Miksi haen aluevaltuustoon?

Satakunnan aluevaltuusto tulee päättämään satakuntalaisten sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista 2023 alkaen. Kyseessä on valtava kokonaisuus, jota tulee johtaa tiedolla ja vahvalla näkemyksellä. Sosiaalityöntekijänä ja sosiaalialan erityisasiantuntijana uskon minulla olevan sellaista osaamista, tietoa ja taitoa, jota aluevaltuustossa tarvitaan.

Aluevaltuustossa tullaan tarvitsemaan henkilöitä, jotka valvovat niiden satakuntalaisten etua, jotka eivät itse ole valtuustossa puhumassa puolestaan. Esimerkiksi vaikeasti riippuvaiset henkilöt, suojelun tarpeessa olevat lapset ja nuoret tai asunnottomat ihmiset ovat harvoin itse äänessä. Ja silti juuri heidän palveluistaan tulisi puhua eniten. Sosiaalityöntekijänä ja ihmisenä haavoittuvassa asemassa olevien etujen puolustaminen on minulle erityisen tärkeää.

SO eli sosiaalihuolto on jäänyt TE:n eli terveydenhuollon jalkoihin palveluiden uudistamisessa. Nyt tarvitaan ihmisiä, joilla on vahvaa sosiaalihuollon tuntemusta ja ajatuksia sosiaalipalveluiden suunnasta, tuomaan sosiaalihuollon merkitystä esiin tässä kokonaisuudessa.

Siinä nyt muutama syy näin alkuun Tästä se lähtee!

- Minka

Kommentit